Tilføj begivenheder til din kalender

Stuff hjælper dig med at tilføje begivenheder til din foretrukne kalender.
Så ingen begivenheder fremover bliver glemt.

På Stuff har du følgende muligheder for at tilføje begivenheder til din kalender.

Private begivenheder

Når du modtager en invitation på email til private begivenheder, kan du tilføje begivenheder direkte til din kalender. Afhængig af hvilken kalender du bruger, sker det mere eller mindre automatisk.

Når du modtager et link til en privat begivenhed, har du samme muligheder efter du har besvaret invitationen med et nej, ja eller måske.

Offentlige begivenheder

På alle offentlige begivenheder vil du se muligheden: Tilføje til min kalender

Du kan vælge at tilføje til din favoritkalender fra Apple, Outlook eller Google med et enkelt klik.
Det er ikke nødvendigt at lave et login, og alle informationer om din brug gemmes i den forbindelse ikke.

Alternativt kan du vælge at abonnere på din personlige Stuff kalender.

Abonnér på din personlige kalender

Hvis du vælger at abonnere på din personlige kalender, får du mest ud af Stuff.

Alle beginveheder tilføjes automatisk til din foretrukne kalender med et enkelt klik. Og du kan altid være sikker på, at de er 100% opdaterede. Så snart en arrangør opdaterer sin begivenhed, opdateres det også i din kalender med det samme.

Hvordan du abonnerer på din Stuff kalender afhænger af din foretrukne kalender:

Google Calendar - Sådan gør du

Outlook Calendar - Sådan gør du

Apple Calendar - Sådan gør du

Har du stadig brug for en hjælpende hånd?

Så send os endelig en email på support@stuff.li.

+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.



Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse