ONE DAY M. Q&A

One Day' er præcis det: én dag i Annas liv


Detaljer

Instruktør: Zsofia Szilagyi

'One Day' er præcis det: én dag i Annas liv, imens hun kæmper for at holde hovedet over vand i en tætpakket hverdag med skrigende børn, glemte gymnastiktasker og huslige pligter. Livet hænger kun lige akkurat sammen i syningerne, så hun ikke engang har tid til at konfrontere hverken den utætte håndvask eller sin utro ægtemand. Hverdagens nedbrydende trommerum er altomsluttende, og man fornemmer, at et enkelt skridt ved siden af kan vælte hele korthuset. Det lyder måske ikke filmisk, men Zsófia Szilágyi har med sin debutfilm skabt en sensorisk naturalisme, der både vækker genkendelse og gru. 'One Day' er et forfriskende usentimentalt men overvældende sympatisk portræt af en hverdag, som sjældent vises på det store lærred.

Originaltitel: Egy Nap
Ungarn, 2018
DCP, 99 min.
English subtitles
Tilladt for børn over 15 år