ONE DAY M. Q&A

One Day' er præcis det: én dag i Annas liv

ONE DAY M. Q&A
Oct
1
1. oktober 2018
16:30 - 18:00
Cinemateket CPHPIX

Instruktør: Zsofia Szilagyi

'One Day' er præcis det: én dag i Annas liv, imens hun kæmper for at holde hovedet over vand i en tætpakket hverdag med skrigende børn, glemte gymnastiktasker og huslige pligter. Livet hænger kun lige akkurat sammen i syningerne, så hun ikke engang har tid til at konfrontere hverken den utætte håndvask eller sin utro ægtemand. Hverdagens nedbrydende trommerum er altomsluttende, og man fornemmer, at et enkelt skridt ved siden af kan vælte hele korthuset. Det lyder måske ikke filmisk, men Zsófia Szilágyi har med sin debutfilm skabt en sensorisk naturalisme, der både vækker genkendelse og gru. 'One Day' er et forfriskende usentimentalt men overvældende sympatisk portræt af en hverdag, som sjældent vises på det store lærred.

Originaltitel: Egy Nap
Ungarn, 2018
DCP, 99 min.
English subtitles
Tilladt for børn over 15 år


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.