BUSTER I BØRNEBIFFEN

BUSTER er skole- og familieprogrammet under filmfestivalen CPH PIX. Her viser vi de bedste film fra hele verden til børn, unge og barnlige sjæle

BUSTER I BØRNEBIFFEN
Oct
2
2. oktober 2018
11:00 - 11:30
Cinemateket CPHPIX

Rita & Krokodille: Venner for evigt

Instruktør: Siri Melchior

Rita og Krokodille er stadig bedste venner! Men det er ikke altid nemt at enes, når man er så forskellige som de to er. Denne gang følger vi det umage par i medgang og modgang, når de sammen skal til fødselsdagsfest, en tur i biografen, spille kroket og mange andre sjove ting.
6 film, Samlet spilletid: 30 min.

Rita og Krokodille - I biografen
Rita og Krokodille skal se "De 5 feer" i biografen. Krokodille larmer med slikpapiret, slubre og gaber. Nu bliver det spændende! Feerne skal bage en kage. Rita er opslugt. Hun vender sig om. Krokodille er væk! På lærredet dukker en stor skygge op, som vil æde kagen. En Godzilla? En lille skygge kommer for at redde den. En pinlig ven bliver til en helt.
Instr.: Siri Melchior, Danmark 2018, 5 min.

Rita og Krokodille - Veninderne
Rita får besøg af sin nye veninde, Susan. Hun øver sig på alle de ting bedste veninder gør. At drikke te og spise en kager. Da Susan kommer, må Krokodille ikke være med. Men Krokodille ved hvad prioriteten er med nye veninder og i modsætning til Rita, kan han nå kagedåsen. Krokodille synes alle skal være velkomne, kager eller ej!
Instr.: Siri Melchior, Danmark 2018, 5 min.

Rita og Krokodille - Farmors fødselsdag
Farmor har fødselsdag. Hun skal have en fest og Rita kan ordne alt. På Ritas måde. Fin dug, blomster og kager. Krokodille gør alting forkert. Krokodille må ikke hjælpe til! Efter en god fest er der altid rodet. Farmor siger de skal rydde op. Men Rita er alt for træt. Nu må du altså gerne hjælpe til, Krokodille, for det er sjovere når vi hjælper hinanden.
Instr.: Siri Melchior, Danmark 2018, 5 min.

Rita og Krokodille - En Regnvejrsdag
Det regner udenfor. Rita og Krokodille leger indenfor. Rita finder sine gamle klodser frem. Rita og Krokodille bygger hver sit tårn. Krokodilles tårn er ikke så højt som Ritas, men mere stabilt. Krokodille kommer til at vælte Ritas tårn med halen. Hvis du vælter mit tårn, så vælter jeg dit tårn! Rita ødelægger Krokodilles tårn. Til sidst indser Rita, det er bedre at tilgive og bygge et tårn sammen.
Instr.: Siri Melchior, Danmark 2018, 5 min.

Rita og Krokodille - Kroket
Rita og Krokodille spiller kroket i Farmors have. Rita ved alt om kroket. Hvordan man sætter buerne op og alle reglerne. Men når spillet ikke udvikler sig som Rita synes, så laver hun sine egne regler. Så behøver bolden ikke at skulle gennem buerne og man behøver ikke at ramme den. Uanset regler, så er der altid en vinder og en taber. Men man kan stadig være venner.
Instr.: Siri Melchior, Danmark 2018, 5 min.

Rita og Krokodille - Fødselsdagsfesten
Det er Boris fødselsdag. Opfør dig ordentligt, Krokodille. Husk i dag handler det ikke kun om dig. Det handler om Boris. Selv gaven er til ham. Den er bare næsten lidt for god til at give væk.
Instr.: Siri Melchior, Danmark 2018, 5 min.

Originaltitel: Rita & Krokodille: Venner for evigt
Danmark
Kendes ikke, 30 min.
Dansk tale
Tilladt for alle


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.