Digte & Lyd Vol. 6

HELLE HELLE, YAHYA HASSAN, BMS, BISSE, NIELS HENNING FALK JENSBY + SØS GUNVER RYBERG


Detaljer

VEGA er stolte af at kunne præsentere Digte & Lyd for sjette gang. De tidligere arrangementer har trukket fulde huse og samlet litteraturfans på tværs af generationer. Gennem programmets rørende og oprørende musik- og lyrikoplevelser får du forhåbentlig både noget til kroppen, hovedet og til hjemturssamtalen.  

Store VEGA bliver med Digte & Lyd Vol. 6 igen omdannet til en sanselig sammensmeltning af rum og tid, hvor nogle af Danmarks mest interessante forfatteres stærke sætninger akkompagneres af musik, så publikum for en stund værdsætter det ubevidste, åbner nye perspektiver og får ord-gåsehud. Ane Cortzen holder endnu en gang styr på aftenens program. Det byder i oktober på følgende navne: