Digte & Lyd Vol. 6

HELLE HELLE, YAHYA HASSAN, BMS, BISSE, NIELS HENNING FALK JENSBY + SØS GUNVER RYBERG

Oct
4
4. oktober 2018
19:00 - 23:00
Vega, København

VEGA er stolte af at kunne præsentere Digte & Lyd for sjette gang. De tidligere arrangementer har trukket fulde huse og samlet litteraturfans på tværs af generationer. Gennem programmets rørende og oprørende musik- og lyrikoplevelser får du forhåbentlig både noget til kroppen, hovedet og til hjemturssamtalen.  

Store VEGA bliver med Digte & Lyd Vol. 6 igen omdannet til en sanselig sammensmeltning af rum og tid, hvor nogle af Danmarks mest interessante forfatteres stærke sætninger akkompagneres af musik, så publikum for en stund værdsætter det ubevidste, åbner nye perspektiver og får ord-gåsehud. Ane Cortzen holder endnu en gang styr på aftenens program. Det byder i oktober på følgende navne:


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse