95% sure Facial Recognition and other works

I galleriets lounge præsenteres et udvalg af Niels Bondes væsentligste værker fra de senere år i form af skulpturer, LED-skærme, tæpper, prints, beklædningsgenstande og modeller

95% sure Facial Recognition and other works
Oct
5
5. oktober 2018 11:00
20. oktober 2018 18:00
Martin Asbæk Gallery

Siden 1992 har danske Niels Bonde behandlet temaet overvågning gennem sin kunst, der spænder bredt over skulptur, maleri, tekstil, video, installation og klassiske som nye digitale medier. For tre årtier siden ville de færreste mennesker have betragtet overvågningen som en central faktor i deres dagligdag. I 2018 er den blevet et uundgåeligt vilkår, alle må forholde sig til; et vilkår som kun er taget til i udbredelse, kompleksitet og uigennemskuelighed og som – på paradoksal vis – rummer både indskrænkninger af og potentialer for individets selvudfoldelse. Vores personfølsomme data lækkes, mens vi velvilligt deler private øjeblikke med hele verden på de sociale medier.

I galleriets lounge præsenteres et udvalg af Niels Bondes væsentligste værker fra de senere år i form af skulpturer, LED-skærme, tæpper, prints, beklædningsgenstande og modeller. I de stille, intimt belyste udstillingslokaler placeret væk fra den travle Bredgade trækkes publikum ind i et tilbagetrukket og mørkere univers, hvor Niels Bonde bearbejder, visualiserer og kommenterer med lige dele alvor og humor på samtidens presserende spørgsmål om privatliv. I udstillingen 95% sure Facial Recognition and other works formuleres den forunderlige blanding af fascination og frygt, der kendetegner vores forhold til og brug af overvågningen i dag.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse