HÖST - NORDISK LITTERATURFESTIVAL

HÖST er en litteraturfestival, der finder sted på Johan Borups Højskole i København

HÖST - NORDISK LITTERATURFESTIVAL
Oct
5
5. oktober 2018 18:30
6. oktober 2018 23:00
Borups Højskole

Norden er et fællesskab, men at være nordisk er også en måde at være forskellige på. HÖST er en nordisk litteraturfestival med fokus på identitet, politik og mangfoldighed, hvor du vil møde en række af Nordens allerstørste forfatternavne i hyggelige omgivelser. Mens Frederiksholms Kanal flyder forbi uden for døren vil højskolestemningen brede sig: HÖST byder nemlig ikke bare på forfatterinterviews, musik og brandtaler, men også fællesspisning og morgensang.

Årets tema er I BEVÆGELSE. Nordens litteratur er i disse år præget af rejseromaner, vandringer, flugt og eksil, hvor både tanker, ideer og mennesker er i bevægelse. Linn Ullmann sætter sin familiehistorie i skred i De urolige. Den islandske mester Einar Már Gudmundsson beretter om indre og ydre rejser i dannelsesromanen Pasfotos. Og Tomas Espedal har gentaget H.C. Andersens fodrejse fra Holmens Kanal til Østpynten af Amager for at skrive sin egen eventyrlige version af rutens indtryk. Mød de tre stjerneforfattere og mange flere på HÖST 2018!

Mød på HÖST Nordisk Litteraturfestival 2018:

Linn Ullmann (NO), Einar Már Gudmundsson (IS), Tomas Espedal (NO), Lina Wolff (SE), Theis Ørntoft (DK), Mona Høvring (NO), Mara Lee (NO), Anne Lise Marstrand-Jørgensen (DK), Katinka (DK), Khalid Albaih (SD), Tine Høeg (DK) + skuespiller Sicilia Gadborg Høegh (DK), Thomas Korsgaard (DK), Liv Sejrbo Lidegaard (DK), Jesper Brygger (DK/SE), Kamilla Löfström (DK), Susanne Christensen (DK/NO), Unn Aasdalen (NO) og Bjørn Bredal (DK).


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse