Iris Gold

Den soulfulde popsangerinde Iris Gold gæster Hotel Cecil med sin energiske og festlige liveoptræden, som en del af sin første tour på egne ben.


Detaljer

Iris Gold inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop, med et drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, har Iris bevist at hun nu er klar til selv at indtage verden.

Iris Gold præsenterer en energisk liveoptræden og trækker inspiration fra store, karismatiske sangerinder såsom Janelle Monae og Erykah Badu. Iris Gold ser frem til sin første Danmarks-turné og udtaler I den sammenhæng ”Jeg kommer med mit sexede band, og sammen vil vi holde en kæmpe fest, i den bedste blokparty-stil”.