Cykeltur: Havneringen.

Byens nye cykelrute

Cykeltur: Havneringen.

Foto af Chris BarbalisUnsplash

Oct
7
7. oktober 2018
11:00 - 11:00
Dansk Arkitektur Center

En cykeltur hele havnen rundt, over broer og langs havnekajen var for ikke så længe siden en urban utopi. I dag kan vi ikke forestille os, at det nogensinde har været anderledes. Spring med DAC på cyklen og følg udviklingen i Københavns havn, hvor vi bliver opdateret på broer, boligbyggerier og byggepladser.

Havneringens 13 km på cykel er en fantastisk mulighed for at opleve de seneste 10-15 års byudvikling i København. Nye boligbyggerier og havnebade er skudt op, industrier er forsvundet, men havnen byder heldigvis stadig på stor variation.

Vi begynder og ender turen ved BLOX, Dansk Arkitektur Centers nye hjem, og hører her også mere om den nye cykel- og gangbro, Lille Langebro. Broen vil senere på året stå færdig og skabe endnu en ny forbindelse i Københavns havn.

Vi cykler hele havnen rundt og ser bl.a. nærmere på Enghave Brygge: 10 nyanlagte øer, der til sammen giver plads til 2.600 nye boliger på et attraktivt stykke af Københavns havn. Vi følger også udviklingen på Teglholmen og Sluseholmen og kigger nærmere på Havnebryggen, hvor der nu er rækkehuse og en sandstrand.

Spring på cyklen, og følg udviklingen i Københavns havn.

OBS:
Husk at møde op 10 minutter før turen begynder og at medbringe egen cykel.

Mødested:
Bryghuspladsen, til venstre for indgangen til BLOX.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse