WINTER FLIES

Slovensk-fødte Olmo Omerzu har en ting for dysfunktionelle relationer - og for hunde.


Detaljer

Slovensk-fødte Olmo Omerzu har en ting for dysfunktionelle relationer - og for hunde - og efter den vidunderlige og alt andet en familievenlige 'Family Film' (PIX'16), er han tilbage med et skønt udefinerbart epos. Igen, ikke for børn, men om. Den 14-årige småkriminelle Mara har hugget en bil og er stukket af uden den store retningssans. På vejen støder han ind i den mosklædte , endnu yngre Hedus, som også aner en udvej fra det hul, de begge kommer fra, og sammen kører de afsted på tværs af Tjekkiet. Omerzu vandt velfortjent instruktørprisen ved verdenspremieren på Karlovy Vary filmfestival, og han formår at navigere udenom teen-roadmoviens forudsigelige drive med dramaturgiske afstikker, mens drengene kører lige lukt i armene på den korrumperede ordensmagt.

Originaltitel: Vsechno Bude
Instruktør: Olmo Omerzu
Tjekkiske Republik, 2018
DCP, 81 min.
English subtitles
Tilladt for børn over 15 år