WINTER FLIES

Slovensk-fødte Olmo Omerzu har en ting for dysfunktionelle relationer - og for hunde.

WINTER FLIES
Oct
7
7. oktober 2018
14:00 - 16:00
Cinemateket CPHPIX

Slovensk-fødte Olmo Omerzu har en ting for dysfunktionelle relationer - og for hunde - og efter den vidunderlige og alt andet en familievenlige 'Family Film' (PIX'16), er han tilbage med et skønt udefinerbart epos. Igen, ikke for børn, men om. Den 14-årige småkriminelle Mara har hugget en bil og er stukket af uden den store retningssans. På vejen støder han ind i den mosklædte , endnu yngre Hedus, som også aner en udvej fra det hul, de begge kommer fra, og sammen kører de afsted på tværs af Tjekkiet. Omerzu vandt velfortjent instruktørprisen ved verdenspremieren på Karlovy Vary filmfestival, og han formår at navigere udenom teen-roadmoviens forudsigelige drive med dramaturgiske afstikker, mens drengene kører lige lukt i armene på den korrumperede ordensmagt.

Originaltitel: Vsechno Bude
Instruktør: Olmo Omerzu
Tjekkiske Republik, 2018
DCP, 81 min.
English subtitles
Tilladt for børn over 15 år


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.