NERVOUS TRANSLATION

'Nervous Translation' er en magisk og poetisk lille film

NERVOUS TRANSLATION
Oct
8
8. oktober 2018
16:45 - 18:00
Cinemateket CPHPIX

'Nervous Translation' er en magisk og poetisk lille film. Næsten bogstavelig talt. Instruktør Shireen Seno formår på forunderlig vis at skabe et billede af verden helt som hendes 8-årige hovedperson Yael oplever den. Intim, fragmentarisk - filmet med geniale jumpcuts - og glidende sømløst mellem virkelighed og fantasi. Yael kan lide at lave mad på sit minikomfur og lytte til kassebånd fra sin bortrejste far. Hun kan lide at verden er lille, men samtidig fortæller Seno os også om en større, mere kompleks verden, som Yael med mistro er ved at erkende. Og bag det hele rumler en tyfon, der er på vej ind over Filippinerne. Filmen foregår i 1987, lige efter præsident Marcos' fald, og historien, der er fuld af fantasi, indsigt og 80'er-musik, er baseret på instruktørens eget møde med verden. Mød hende til første visning.

Originaltitel: Nervous Translation
Instruktør: Shireen Seno
Filippinerne, 2018
DCP, 90 min.
English subtitles
Tilladt for børn over 15 år


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse