Her's

Foto af Ian ParkerUnsplash

Fantasifuld popduo forfører med rebelskhed og 80’er-klang


Detaljer

Med skurrende vokaler og et arsenal af lækre indie-popmelodier charmerer gruppen Her’s sig ind på soundtracket til din sommer. Den halvt britiske, halvt norske duo laver blødt, drømmende popmusik, der strækker sig på tværs af genrer og skaber en retro-futuristisk lyd.

Til august er Her’s klar med deres debutalbum Invitation to Her’s. Første udspil fra albummet fik vi tidligere i år i form af lykkerusen ”Love On The Line”. Ensemblet trækker stærke inspirationer fra 80’ernes jangle-poplyd og er blevet sammenlignet med Ariel Pink og Mac Demarco af begejstrerede anmeldere.

Den karismatiske duo består af Stephen Fitzpatrick og Audun Laading, som udviklede et venskab på baggrund af en fælles kærlighed til sardonisk humor og observationer af omverdenen, som de tager med sig ind i det spraglede popunivers.

The Fader omtaler gruppens lyd som ”Kind of what would happen if The Strokes went to the beach for the summer.”