LE1F

Le1f har fået opmærksomhed for sin opfindsomme musikalske stil såvel som sine live performances og anses som et stort forbillede og frontløber for homoseksuelle i som udenfor det musikalske miljø verden over.


Detaljer

Khalif Diuof aka Le1f er både producer og rapper og derudover driver han det amerikanske label Camp & Street, et sub-label til Greedhead Music. Le1f har fået opmærksomhed for sin opfindsomme musikalske stil såvel som sine live performances og anses som et stort forbillede og frontløber for homoseksuelle i som udenfor det musikalske miljø verden over.

Le1f udsendte sit debutalbum ”Roit Boi” i 2015 og har siden da opbygget anerkendelse internationalt for sin banebrydende og opfindsomme stil. Leif gæstede trailerpark festival i 2014 til en kogende og stok fuld main stage og gentager nu successen på Loppen.

Support Vic Shinobi.

"Det går fremad med lynets hast for Force One Musics nye r’n’b-satsning, Vic Shinobi. Det er helt blid soveværelses-r’n’b, der trækker på både canadisk r’n’b og ganske spændende også japansk musik. Han er en fløde-crooner af bedste kaliber" Sådan lyder ordene fra Soundvenue om den unge komet r'n'b-stemme Vic Shinobi, som udgav sin første single tidligere på året. Vic Shinobi har allerede spillet en del koncerter rundt omkring i landet og han lander da også lige ned i tidens ånd med sin sound som er tydeligt inspireret af kunstnere som PARTYNEXTDOOR, Majid Jordan og The Weeknd