Den Røde Sofa "Grænseløs litteratur"

Gratis Litteratursalon på Københavns Hovedbiblotek

Den Røde Sofa "Grænseløs litteratur"

Foto af Manos GkikasUnsplash

Oct
11
11. oktober 2018
12:00 - 20:00
Københavns Hovedbiblotek

Den Røde Sofa: ”Grænseløs litteratur” med Erlend Loe og Søren Vinterberg

Erlend Loe, f. 1969 i Trondheim, er norsk forfatter og cand.mag. i folkemindevidenskab samt uddannet filmmanuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Han debuterede som forfatter i 1993 og fik senere sit store gennembrud med ”Naiv.Super” fra 1996. Loe har opnået stor anerkendelse for sin fortælling om karakteren Doppler - en moderne mand i personlig krise - som vi møder i romanerne ’Doppler’, ’Volvo Lastvagner’ og den afsluttende ’Enden på verden som vi kender den’, der udkom på dansk i 2016. Foruden sine romaner og flere succesfulde filmmanuskripter, har han også skrevet flere bøger til børn.

Søren Vinterberg, f. 1944, er mag.art. og kulturjournalist. Han har anmeldt litteratur, film, teater m.m. i Information fra 1972 og i Politiken siden 1990. Han har bl.a. udgivet ’Levende streger’ (2009) om Politikens tegnere og monografien ’Ib Spang Olsens ABC’ (2015) og har bidraget til bl.a. ’Danske Digtere i det 20. århundrede’ og ’Verdens Litteraturhistorie’. Han har tidligere interviewet Erlend Loe, anmeldt nogle af hans romaner og desuden oversat Loes lille roman ’Fakta om Finland’.    


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse