DØDEN SLETTER ALLE SPOR - MED INTRODUKTION

Inden filmen vil den Robert-vindende lyddesigner Peter Albrechtsen ('Idealisten', 'Ækte vare') føre os ind i De Palmas komplekse lydunivers

Detaljer

Instruktør: Brian De Palma

John Travolta er uforlignelig i rollen som filmlydmanden Jack Terry, der en sen aften, mens han er alene på optagelse, opfanger noget uventet på sin mikrofon. Er det et pistolskud, han hører? Før Terry ved af det, kastes han hovedkulds ud i politiske sammensværgelser og medieskandaler. ’Døden sletter alle spor’ er et mesterligt studie i suspense, hvor De Palma i høj grad demonstrerer sine evner som både visuel og auditiv historiefortæller, mens han leverer en drilsk, selvrefleksiv kommentar til filmindustrien.

Appearances: John Travolta, Nancy Allen, John Lithgow, Dennis Franz

Originaltitel: Blow Out
USA, 1981
DCP, 108 min.
Engelsk dialog
Tilladt for børn over 15 år