FILOSOFISK FILMSALON

Filmen introduceres kort, og selve foredraget finder sted efter filmen

Detaljer

Jon Auring Grimm fra Eksistensfilosofisk Akademi tager os igennem eksistentielle tematikker, der er nærværende i Pasolinis filmkunst og i særdeleshed i 'Teorema'. Filmen introduceres kort, og selve foredraget finder sted efter filmen.
Billetpris: 95/65 kr.

Instruktør: Pier Paolo Pasolini

En mystisk fremmed (Terence Stamp) ankommer til en velhavende families hus. Med sine krystalblå øjne, fyldige læber og charmerende udstråling forfører han alle husets medlemmer: Den seksuelt frustrerede mor, den generte datter, den følsomme søn, den religiøse stuepige – og den mismodige far. Hvem er denne enigmatiske forfører: Gud, Djævlen eller måske noget helt tredje? Pasolinis ’Skandalen i Milano’ er en skarp dissektion af det moderne forbrugersamfund og den religiøse tros position heri.

Appearances: Silvana Mangano, Terence Stamp, Massimo Girotti, Anne Wiazemsky

Originaltitel: Teorema
Italien, 1968
35mm, 98 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år