Brevet til Momo

Den japanske instruktør Hayao Miyazaki, har erobret verden med mesterlige animationsfilm.


Detaljer

Da Momos far dør, efterlader han et halvfærdigt brev til sin datter. Da hun siden flytter fra Tokyo til en lille ø, bliver brevet centrum for et forunderligt eventyr. En nat opsøges Momo af tre spøjse ånder, som måske kan hjælpe hende med at finde ud af, hvad hendes far aldrig nåede at skrive i brevet. Fantasi, humor og alvor går ubesværet hånd i hånd i denne fine skildring af et barns sorg. Anbefales fra 7 år.

Medvirkende: Danske stemmer: Sophie Cecilie Rosendahl, Pernille Hilgart, Torbjørn Hummel, Stanislav Sevcik, Daniel Vognstrup
Originaltitel: Momo e no Tegami
Instruktør: Hiroyuki Okiura
Japan, 2011
DCP, 120 min.
Dansk tale
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år