Team Hurricane

Med sin vilde æstetik kører Berg sig her i stilling som dansk films alternative skønhedsdronning.

Detaljer

Instruktør: Annika Berg

Otte teenagepiger tilbringer sommerferien i ungdomsklubben, hvor de leger, griner og skændes. Deres farverige verden er et univers af kvindeligt sammenhold, hvor de forskellige piger finder fælles fodslag og får mulighed for at bytte ensomhed ud med fællesskab. De snakker om alt fra venskab og forældre til sex og spiseforstyrrelser – og lærer efterhånden at acceptere hinanden. Klichéen om, at dansk film er gråmeleret socialrealisme bliver eftertrykkeligt dementeret i Annika Bergs spillefilmsdebut. Her eksploderer farverne i et sanseorgie af en punket chick flick. Med sin vilde æstetik kører Berg sig her i stilling som dansk films alternative skønhedsdronning.

Appearances: Eja Penelope Roepstorff, Maja Leth Bang, Ira Rønnenfelt, Mia My Elise Pedersen

Danmark, 2017
DCP, 96 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år