Veras Market | The Coat Edition

Veras inviterer alle sine lune venner fra gemmeren med til The Coat Edition, hvor du kan shoppe de vildeste genbrugsjakker- og frakker.


Detaljer

Savner du (også) én at lune dig med i efterårskulden? Såå kom med 21. oktober, når Veras inviterer alle sine lune venner fra gemmeren med til The Coat Edition, hvor du kan shoppe de vildeste genbrugsjakker- og frakker 

Vi hiver pels, dun, skind og tekstilfrakkerne frem i alle farver og størrelser i Veras Stand, og vi garanterer at du ka’ gå vinteren i møde i det mest tjekkede gear - for under halvdelen af prisen, det ville have kostet dig fra ny 

Markedet byder også på det sædvanlige loppeguld fra vores over 70 private standholdere (psst: hvis du køber en stand, kan du sælge aaaalt det du plejer på Veras Market - altså ikke kun vinterjakker), masser af optursstemning, tøjbyt for en 5'er og tonsvis af genbrugsgodter.

Sælg ud af garderoben med en stand 
Vi sørger for bord, tøjstativ og bøjler, så du blot skal medbringe din flotte garderobe. Og efter markedsdagen, så tager vi endda imod dit overskydende tøj, hvor vi kvitterer med gavekort til Veras som tak. Nemt, ik? Haps din stand ned til 150 DKK her: www.verasvintage.dk/koebenhavn + læs mere længere nede!

 Byt dit tøj til nyt i Veras Butik 
Som noget nyt, så kan har vi hevet Veras tøjbyttekoncept med til Buen. Fra den gule container veksler du dit gamle tøj til point, som du kan shoppe nye genbrugsgodter - med det vuns!
Alle kan benytte sig af Veras cirkulære og bæredygtige genbrugskoncept - helt uden medlemskab. Pak en pose lækkert tøj, hop ned til Veras Butik på markedet om søndagen (eller i Studiestræde 29 i hverdagene) og du i gang!

• Vi udbetaler typisk 20-50 point per item
• Pointene udbetales straks
• 5 DKK i vekselgebyr per item

Point kan bruges til shoppe nyt i Veras stand og i Veras butikker i Studiestræde 29, Kbh eller Pogestræde 22, Odense C. OBS: Vi tager kun imod tøj til kvinder - og medlemmer (99 DKK/måned) kan veksle gratis og får 10% på alt.

Vi glæder os helt vildt til at se jeres flotte hoveder til søndagsloppefest under Buen!

Kærligst,
Veras damer