CRIME + PUNISHMENT - M. DEBAT

I forbindelse med visningen af 'Crime + Punishment' har Films 4 Transparency inviteret gæster til at debattere.

Detaljer

Instruktør: Stephen Maing

En aktivistisk, adrenalin-drevet doku-thriller fra New Yorks gader, hvor chikane og politivold mod minoriteter har skabt bølger af protester. Men nu har tolv betjente fået nok af at blive belønnet for, hvor mange de kan anholde. De tolv whistleblowers i 'The NYPD 12' slutter sig i hemmelighed sammen for at dokumentere den systematiske diskrimination – med skjult kamera og guerilla-metoder.

Men presset er enormt. Hvem kan de egentlig stole på? Da en karismatisk privatdetektiv og tidligere NYPD-betjent slutter sig til gruppen, ændrer alt sig, og pludselig er der ingen vej tilbage i skyggen.

USA, 2018
DCP, 112 min.
Engelsk dialog
Tilladt for børn over 15 år