KAKKMADDAFAKKA

Det norske Indie/dance/rock/pop-band Kakkmaddafakka

KAKKMADDAFAKKA
Oct
24
24. oktober 2018
20:00 - 23:00
Pumpehuset

Det norske Indie/dance/rock/pop-band Kakkmaddafakka består af en gruppe gamle venner og to brødre, der er kendte for deres smittende, lystige og geniale liveshows, og nu rammer de efter en fantastisk optræden på årets Roskilde Festival igen Danmark, når de nedlægger Pumpehuset den 24. oktober.

Deres livegenialiteter beviste de allerede i 2016, hvor de første gang spillede på både SPOT og Roskilde Festival. Bandet der blev dannet i Bergen i 2004 var gæster på Roskilde festivalen kort tid efter dannelsen, og satte som mål, at de en dag ville spille på festivalen selv. Det gik i opfyldelse, og de gjorde det så godt i 2016, at de i år blev inviteret tilbage. Koncerten løb af stablen i aftes (4.7) på Avalon-scenen, og Kakkmaddafakka leverede et storartet og underholdende show, hvor den musikalske kvalitet selvklart var i top. Kakkmaddafakka viste samtidig, hvor tjekkede og sammenspillede de er som band. En fornøjelse at opleve!

Forvent derfor et heftigt energibrag af en koncert i Pumpehuset


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse