GHOSTING

GHOSTING er et værk om nærhed, kropslige interaktioner og empati i vores digitale tidsalder.

Detaljer

Med brugen af smartphones og sociale medier har vores kommunikation med hinanden ændret sig. Fraværet af den fysiske krop i den digitale kommunikation giver liv til nye sociale fænomener som ghosting, trolling og lurking. Hvordan kan vi undersøge disse fænomener fysisk? Hvilken fysisk oplevelse er der tale om, når man lurker? Når man troller? Når man bliver trolled? Hvilke fysiske former antager internetvæsnerne, når de støder ind i den fysiske verden?

I denne Corpusproduktion vil det kreative hold bag forestillingen, Masaru Iwai, Ida Lundén og Sebastian Matthias udforske disse digitale kroppe fra perspektiverne koreografi, musik, billede og fantasi.

For at møde de digitale kroppe, må vi tage publikum ind i den performative ramme. Publikum inviteres til at logge på en IP adresse med deres egne smartphones og kan vælge mellem et live video feed eller et soundtrack til forestillingen. Gennem fri bevægelse i den sceniske ramme, kan publikum møde deres egne spøgelser. GHOSTING er et værk om nærhed, kropslige interaktioner og empati i vores digitale tidsalder.

Sebastian Matthias – Tysk koreograf der arbejder på at skabe sociale koreografiske steder gennem samarbejdes processer

Masaru Iwai – Japansk kunstner der producerer værk baserede på renhed og udrensning og oprensning gennem mediet af performance og installation

Ida Lundén- Svensk komponist der har fået opmærksomhed for hendes fantasifulde værk der til tider kombinerer usædvanlige instrument såsom viola og kartofler

GHOSTING er en co-produktion med CHART; den førende kunstmesse for moderne kunst i Norden. CHART finder sted på Kunsthal Charlottenborg og Den Frie fra 31. august - 2. september 2018. Læs mere her

Koreografiassistent: Sóley Freyja Eiríksdóttir
Streaming & videoteknik: Omnivox Aps
Tak til: Mark Gilbert, Mathias Wollbrecht, Hoptrup Efterskole, Peter Gardner, Andreas Buhl, Mads Heyn

Husk at oplade din smartphone inden forestillingen.