CPH Sound Wave 2018 - 3 showcase koncerter

Showcase for fremadstormende bands og prominente artister og finder sted i DR Koncerthusets Studie 2 og 3. De tre første navne for showcasen tæller færøske Eivør, københavnske Dusin og norske Hôy La.

Oct
30
30. oktober 2018
19:00 - 21:00
CPH Sound Wave 2018

Med CPH Sound Wave 2018 vender begivenheden tilbage til DR Koncerthuset og afholdes i år i Studie 2 og 3. Med bureauets mangeårige erfaring og betydelige aftryk indenfor talentudvikling, vil programmet være prydet af navne, som vil præge morgendagens livescener og hitlister indenfor både pop, rock, urban og indie-genrerne.

Over den næste måned offentliggøres programmet løbende med flere navne, første rundes annoncering omfatter færøske Eivør, den københavnske duo Dusin og norske Hôy La.

EIVØR (FO) har udgivet albums siden 2000 og spillet utallige koncerter, i mange forskellige konstellationer, men har fundet sit rette element som trio i blandingen af rock og folktronica. 2018 har været et vildt år for Eivør med flere tours og shows end tidligere og hun er samtidig i gang med at arbejde på sit kommende album.

HÔY LA (NO) eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer i sin produktion. Musikken fusionerer elementer fra forskellige genrer såsom electronica, trip hop og alternativ rock. I front er norske Ingri, der har samlet et dansk band, og de spiller blandt andet branchefestivaler i Norge og har optrådt på Stella Polaris, Midsommer Festival, New Note samt flere henover sommeren.

DUSIN (DK) spiller til dette års CPH Sound Wave på baggrund er deres åbenlyse talent, samt den naturlige udvikling de har gennemgået over det seneste år. Dusin er gået fra at være et liveband med forhåbninger, til et liveband med planer om, at indtage en plads for bordenden af den danske musikbranche. Med deres headboppin’ beats og nærværende dansksprogede tekster bliver deres elektronisk popmusik leveret med glødende ungdom og dansable vibes.

BEMÆRK: Showcase-koncerter er korte koncerter på ca. 20-30 min.

NB: Fra offentliggørelse mandag 17.09 kl. 17.00 og 7 dage frem sælges Early Bird-billetter til 100 kr. + gebyr. Herefter er prisen 150 kr. + gebyr


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse