Power Of Women Festival

Power Of Women festivalen er et udstillingsvindue for værker, der har kvinders fortællinger i centrum.

Power Of Women Festival
Nov
1
1. november 2018 12:00
4. november 2018 23:00
Spillestedet Stengade , Regensen , Sort/Hvid , Støberiet , Literaturhaus , Kunstforeningen Gl. Strand , Gloria Biograf , Dansekapellet

Velkommen til POW – Power of Women Festival Copenhagen. Festivalen er et udstillingsvindue for værker, der har kvinders fortællinger i centrum. Værker skabt af kvindelige kunstnere indenfor flere kunstformer: Film, musik, scenekunst, kunst og litteratur.

Hvorfor er der behov for en festival med fokus på kvinder i et land kendt for ligestilling? I det overordnede kulturudbud ser vi ofte, at kvinders fortællinger og værker bliver undtagelsen fra reglen, mens fortællinger drevet af mænds blik på verden bliver præsenteret som den kønsneutrale historie om mennesket, og derfor tillægges mere almen interesse. Konsekvensen er, at kvindelige kunstnere ofte er underrepræsenterede, eller bare ikke får mulighed for at udfylde deres fulde potentiale. På den måde går vi alle, kvindelige såvel som mandlige kulturforbrugere, glip af kvinders vigtige og mangeartede fortællinger i kunsten.

POW er for alle. Kvinder, mænd, kunstnere, folk fra den kreative branche og ikke mindst publikum. En festival til alle os, der tørster efter et mere balanceret mediebillede. Festivalen stiller spørgsmålene og skaber rum for, at kulturelle værker og kvinderne bag dem kommer til orde i debatten. Vi vil belyse, hvad der rører sig blandt kvinder i kunsten samt inspirere og motivere flere kvinder til at være ambitiøse, modige og dedikerede.

I 2017 afholdte vi en 3-dages pilotudgave med stor succes, og som dermed også viste den interesse, der er for et større fokus på kvindelige kunstnere og fortællinger. I år er festivalen blevet større og kører derfor over fire dage. Programmet er fyldt med visninger, talks og workshops, der taler til alle køn på tværs af aldre.

Det er en garvet festivalkvinde, der står bag POW. Füsun Eriksen, senior konsulent for forretningsudviklingen hos Dansk Kulturinstitut og tidligere festivalsdirektør for BUSTER Filmfestival for børn og unge. Derudover har hun mange års erfaring fra reklamebranchen og filmverdenen for bl.a. Warner Brothers/RCA Columbia Pictures og senere som Marketing & Festivalchef for Trust Film Sales/Zentropa, hvor hun skabte festival- og salgsstrategier for blandt andet Lars von Trier, Susanne Bier, Thomas Vinterberg, Lone Scherfig, Per Fly, Anders Morgenthaler og Lukas Moodysson.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse