DETTE ER VAND

En komedie om os selv og verdens undergang

DETTE ER VAND
Nov
9
9. november 2018 20:00
16. november 2018 20:00
Teater Grob

Kan du have fornemmelsen af, at du er det eneste gode menneske tilbage i verden? Eller følelsen af, at ingen tager hensyn eller ansvar for hinandens liv længere? Eller vent… Måske er det dig selv, der er røvhullet?

P arbejder i et firma, der sælger kildevand på flaske – fra budgetudgaven til gourmetklassen. Mød P på den absolut værste dag i hans liv!

DETTE ER VAND, er en slags komedie om os selv og verdens undergang. Om menneskers hensynsløshed overfor hinanden. Med dyster humor tegnes et skarpt billede af, hvordan menneskeligheden og nærværet i højere og højere grad er forsvundet i vores verden i dag. Og hvis vi forsøger at genvinde den, så er vi klodsede, pinlige, stædige i vores forsøg på at række ud over kløften, der deler os. Verden synes at være løbet tør for empati, og i DETTE ER VAND er P muligvis det eneste venlige menneske, der er tilbage. Han forsøger som en gal at række ud efter folk omkring ham i en søgen efter ægte relationer.

Oplev nykomponeret musik, videodesign og levende animationer spille sammen med skuespillerne på scenen. Reumertvindende Anna Bro har skrevet manuskriptet og er inspireret af David Foster Wallace’s essay ”Dette er vand. Tanker om at leve som humanist”.

DETTE ER VAND er en slags komedie om os selv og verdens undergang.

Med: Julie Zangenberg, Martin Geertz, Anna Ur Konnoy, Matias Hedegaard Andersen

Manuskript: Anna Bro Iscenesættelse: Moqi Simon Trolin Scenogafi: Signe Krogh Lyddesign: Marcus Hjelmborg Gæstespil af Teater Katapult


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.