Death Talks #2

En tankevækkende talk om dødsritualer verden over – ved fotograf Klaus Bo.

Death Talks #2
Nov
15
15. november 2018
08:00 - 08:45
RESONANS FESTIVAL

Death Talks zoomer ind på dødsprocessen med en række temaer, der fra hver deres vinkel tager favntag med den sidste tid. Tre morgener i træk kaster vi lys over det sidste stadie af livet – og hvordan den tid opleves af såvel den døende som menneskene omkring. Denne torsdag ledsages morgenkaffen af en tankevækkende talk om dødsritualer ved fotograf Klaus Bo.

Dagens tema: Dødsritualer ved fotograf Klaus Bo
Gennem projektet Dead or Alive ønsker fotograf Klaus Bo at udforske og perspektivere vores forhold til døden.

Med sin udstilling ’På rejse med døden’ har han trukket fulde huse med sine fotografiske værker, der skildrer forskellige kulturers forhold til døden, som spænder fra at tage afstand fra liget til at grave det begravede lig op og gøre det rent som en del af et årligt, festligt ritual. Fotografierne suppleres af hans fortællinger om at få adgang til at fotografere den døde og de pårørende.

Klaus Bo arbejder som freelance-fotograf for en række danske og udenlandske medier sideløbende med arbejdet med sine personlige projekter verden rundt. Drevet af en stor nysgerrighed på menneskets livsvilkår, har han fordybet sig i så forskellige emner som de danske stofmisbrugere, det katastroferamte Haiti, Holi-festivalen i Indien, det hungersramte Niger (Sahel), den koptiske skraldeby i Kairo med mere. Han har samarbejdet med blandt andre Læger Uden Grænser, CARE og Dansk Flygtingehjælp og har vundet adskillige danske og internationale priser for sit arbejde.

Arrangementet er gratis. Kaffe, te og morgenmad kan købes i cafeen.

Vært: Hanne Bess Boelsbjerg

Dørene åbner kl. 7.45


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.