Lydmor

Verdens bedste Lydmor


Detaljer

At hun hopper ud i publikum med forslåede knæ og resten af kroppen malet med neonfarvede symboler, mens hendes stemme stiger over pumpende beats og drømmende synths. Det er ikke et uvant scenarie for Jenny Rossander. Når hun optræder under sit alias Lydmor, får hendes boblende energi og forkærlighed for ballade plads forrest på scenekanten.

Med fortællinger om sex, stoffer, romantik og fjerne lande formår Lydmor at gribe fat i hovedet og hjertet på sit publikum.

Jenny Rossander har turneret over det meste af verden med sin musik herunder debuten A Pile of Empty Tapes og opfølgeren Y. Den store tourerfaring betyder også, at enhver Lydmor-koncert er en højenergisk oplevelse lige meget om den finder sted på en festival eller i stuen hos hendes største fan. Hendes uforstilte ærlighed, smukke vokal og fængende hooks sniger sig ubemærket ned i dine dansesko. Som på den nye sang ”Helium High”.