LIVING DEAD

I sæson 2018/19 har du mulighed for at gense den Reumert-vindende gyser om frygten, der marcherer ind over Europa sammen med en strøm af udsultede flygtninge.


Detaljer

I sæson 2018/19 har du mulighed for at gense den Reumert-vindende gyser om frygten, der marcherer ind over Europa sammen med en strøm af udsultede flygtninge.

Nu er de her, flygtningene er nået frem til din by. En strøm af zombier, der har taget frygten med til Europa, og som ingen kan kontrollere. Humanismen står for fald, skal vi kæmpe eller flygte?

Sorte spøgelsessjæle rejser mod Europa som en ødelæggende og frådende masse. De ser sig ikke tilbage og er helt udhungrede, som levende døde. Når de ankommer, bliver de anbragt i store flygtningelejre, hvorfra de kan udklække deres psykisk hærgede børn, som ikke har anden fremtid end tyveri, kriminalitet og vold. Vores eneste chance er at håbe på, at Middelhavet sluger dem. Kan vi overskue andre muligheder?

LIVING DEAD er en gyserforestilling om tre mennesker, der forsøger at holde hovedet koldt i vor tids største flygtningekrise. Et mareridtsagtigt vrangbillede af vores angst for det fremmede og tabet af egne kulturelle værdier.