IGOR AND MORENO / DANSEHALLERNE / CORPUS

A ROOM FOR ALL OUR TOMORROWS

IGOR AND MORENO / DANSEHALLERNE / CORPUS
Nov
21
21. november 2018 20:00
23. november 2018 20:00
CORPUS, A-SALEN

Danmarkspremiere

Der er to personer med i denne danseforestilling, men det handler ikke kun om de to. Forestillingen handler om os alle – om de hemmelige sider vi alle indeholder, selv når vi er tæt på hinanden. Den handler om de små øjeblikke – mellem kaffe og dans – når harmonien ophører og det, der eneste der er tilbage, er ønsket om at skrige. Det er en forestilling om og et sted for, hvordan tingene kunne være anderledes, end de er lige nu. Kort sagt – et sted for alt det, der er i morgen.

A Room For All Our Tomorrows havde ur-premiere i maj, 2015. Forestillingen blev udvalgt til biennalen British Dance Edition 2016.

Om Igor and Moreno (UK/IT/ES)
Igor Urzelai (ES) og Moreno Solinas (IT) er to London-baserede kunstnere, som har arbejdet sammen siden 2007. I 2009 stiftede de ‘BLOOM! et dansekollektiv og derefter Igor and Moreno i 2012. Deres arbejde er karakteriseret ved en interesse for den bevægende krop og umiddelbarheden som redskab for ideer og ønsker. Igor og Moreno skaber værker om mennesker, og om hvad det er, der gør os til sådanne særlige væsener.

Igor and Moreno har modtaget en lang række priser og anerkendelser samt nomineringer for henholdsvis the National Dance Awards 2015, Total Theatre Awards 2015, top-20 Aerowaves 2011, 2013 and 2015 and selection for the Edinburgh Fringe Festival British Council Showcase 2015. Igor and Moreno er for øjeblikket en del af Work Place Artists, a gruppe af professionelle koreografer støttet af The Place (England) og TIR Danza (Italy).

http://igorandmoreno.com/

Credits
Produceret af: Igor and Moreno & The Place
Koreografi og performance: Igor Urzelai and Moreno Solinas
Lysdesign: Seth Rook Williams
Scenografi & kostumedesign: KASPERSOPHIE

Co-produceret af The Place (London), bestilt af Cambridge Junction. Støttet af Arts Council England, TIR danza, Dance Base, Chelsea Theatre, Centro per la Scena Contemporanea, Roehampton University og Teatro Massimo.

A Room For All Our Tomorrows er præsenteret i et samarbejde mellem Dansehallerne og Corpus, Det Kgl. Teater.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse