SYNGESKÅLSKONCERT I CISTERNERNE

Syngeskålene spiller en vigtig rolle i Jeppe Heins aktuelle udstilling. Denne aften aktiveres skålene, som bruges verden over til meditation, afslapning og healing, af musiker Jane Winthers såkaldte ”sjælemusik”.


Detaljer

Det er snart sidste chance for at opleve Cisternernes udstilling IN IS THE ONLY WAY OUT af Jeppe Hein. Tag en helt særlig oplevelse med på denne aften, hvor musiker Jane Winther indhyller Cisternernes underjordiske rum med klangen fra sin stemme akkompagneret af tonerne fra utallige syngeskåle.

Syngeskålene spiller en vigtig rolle i Jeppe Heins aktuelle udstilling. Denne aften aktiveres skålene, som bruges verden over til meditation, afslapning og healing, af musiker Jane Winthers såkaldte ”sjælemusik”.

Jane Winther har udviklet denne særlige musikform af klangskåle og sangstemme gennem mange års erfaring og rejser i Østen. Hendes koncert i Cisternerne bliver en helt særlig lydoplevelse, for i Cisternernes underjordiske søjlegange fastholdes lyde i op til 17 sekunder. Vær med, når Cisternerne sættes i svingninger af sang, syngeskålenes helende klange - og kuglebanen af svævende hvide kugler fra Jeppe Heins udstilling.

Entré: 200 kr.