Lewis Capaldi

Betagende Ballader

Lewis Capaldi
Nov
27
27. november 2018
20:00 - 23:59
Vega, København

Den blot 21-årige skotske singer/songwriter Lewis Capaldi er omgivet af mystik, hvilket til dels hænger sammen med hans pludselige og eksplosive fremkomst på musikscenen. Han skaber yderst intim og kraftfuld folk-musik, som bidrager til den mystiske aura. Han skriver pianobaserede sange med en bemærkelsesværdig følelsesmæssig dybde ledsaget af en uigennemtrængelig vokal, der lyder som var den hugget i granit.

Debutsinglen ”Bruises” fra foråret 2017 er Capaldis strejftog ind i musikken, og sikke en debut det viste sig at være. Singlen eksploderede ganske enkelt online med over 25 mio. streams og cementerede den unge skotte som et betagende nyt, britisk navn.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse