Prxjects præsenterer: August Rosenbaum

Kom med når Prxjects og August Rosenbaum inviterer indenfor til en helt intim koncert


Detaljer

Prxjects har af flere omgange arbejdet sammen med den alsidige komponist og producer August Rosenbaum - bl.a. i forbindelse med lanceringen af hans anmelderroste album “Vista”, der udkom sidste år, og på dette års Heartland Festival.

Aktuelt er Rosenbaum i færd med at udvikle og indspille nyt materiale til en kommende udgivelse i 2019. Som altid er Rosenbaum optaget af at skubbe til sig selv og sine soniske grænser - denne gang bl.a. med fokus på at inddrage vokal i sit musikalske univers - heriblandt sin egen.

Kom med når Prxjects og August Rosenbaum inviterer indenfor til en helt intim koncert, hvor publikum kommer med ind i Rosenbaums musikalske værksted og bl.a. får en ekslusiv mulighed for at lytte med på lidt af den nye musik han arbejder på. Koncerten foregår i den smukke sal på Klub, hvor der er højt til loftet; præcist som i Rosenbaums musik.

Billetterne koster kun 90 kr. (eks. gebyr). Der er blot plads til 150 gæster i salen på Klub, så skynd dig at få fingererne i din billet!

Dørene åbnes kl. 18:00.
Koncerten er af 45 mins. varighed.

Billetter:  https://billetto.dk/da/e/prxjects-praesenterer-august-rosenbaum-billetter-317000