Strøm Skøjtedisko

Strøms skøjtedisko er tilbage lige i tide til sæsonåbning


Detaljer

Skulle du have været født i 70’erne? Eller kan du bare godt lide glimmer, is eller disco? Så er det nu du skal finde dine skøjter frem og komme forbi Frederiksberg Runddel, når Strøm kickstarter skøjtebanen med københavns mest svingende skøjtedisko.

De seneste fem somre har Strøm pakket København ind i glimmer og diskokugler, når vi har afholdt vores populære rulleskøjtedisko. Nu har vi skiftet hjulene ud med klinger, og fyrer op for diskokuglen, når vi ruller ud til åbningen af skøjtediskoen på Frederiksbergs stemningsfulde skøjtebane.

Musikken bliver leveret af SydhavnsGade, som de seneste tre år har holdt nogle af de sjoveste og mest uprætentiøse fester i København.

Entre: Gratis
Det vil være muligt at leje skøjter