Corpus Fredagsbar: Corpus + koreografer

Denne fredag bliver der åbnet op til menneskets komplekse tilstande, når begreber som fantasi, uvished, stress og ensomhed bliver undersøgt igennem dansen

Detaljer

Corpus holder fredagsbar den første fredag i hver måned.

Corpus vil afslutte din uge på den bedst mulige måde! Corpus vil give dig et sted, hvor du kan hænge ud med dine venner og møde nye mennesker i en kunstnerisk ramme. Vi lover dig billige øl, afslappet stemning og en særlig kunstnerisk oplevelse. Den kunstneriske oplevelse varierer fra gang til gang, og du deltager i den/oplever den, i det omfang, du har lyst (No pressure. We promise).

 I to uger har Corpus samarbejdet med koreografduoen Two Women Machine Show og Hilde Sandvold, der sammen med Corpus' dansere har fordybet sig i kroppens tilstand, når den oplever nogle af livets mest både behagelige og ubehagelige situationer.

Baren er åben fra 15.30 til 18.30. Det kunstneriske indslag vises ca. kl. 17.00 og varer ca. en halv time.

Kom forbi A-salens hyggelige foyer og tag dine venner med!