CAROL

Film, tapas & cocktails


Detaljer

Vi inviterer den 12. december til Film, tapas & cocktails i julens tegn med Todd Haynes’ visuelt stærke film 'Carol'.

Overklassefruen Carol (Cate Blanchett) er fanget i et ulykkeligt ægteskab i 1950’ernes New York. I et julepyntet stormagasin på Manhattan træffer hun den unge ekspedient Therese (Rooney Mara), der drømmer om et anderledes liv. Længsler og smerte lurer under overfladen i en stilistisk perfekt film. Filmen er optaget på 16mm for at opnå den rette visuelle stil og blev udtaget til hovedkonkurrencen i Cannes i 2015, hvor Rooney Mara løb med prisen som bedste skuespillerinde.

Kom i rette stemning med en lækker Cosmopolitan og tapas inden filmen. På menuen finder du græskarsuppe, chicken croquette fyldt med foie gras og trøfler samt champignon fyldt med artiskok. Til dessert serveres en Charlotte Russe-kage med citronfromage.

Der er spisning i Restaurant SULT kl. 17 og filmstart i biografen kl. 18. Frist for billetkøb er den 5. december kl. 18.00.