Er lykken bare en drøm?

Fire torsdage i efteråret inviterer Nationalmuseet til foredrag om livets store spørgsmål

Er lykken bare en drøm?
Dec
13
13. december 2018
19:00 - 21:00
Prinsens Palæ

Det meste af tiden er vejret gråt, og hverdagene sygner hen i det trivielle hamsterhjul med arbejde og dagligdagssysler. På de dage dagdrømmer vi om et andet liv på den anden side af vejen eller en fjern galakse. Hvad skal al det dagdrømmeri til for? Gør det os mere lykkelige, eller er det en overlevelsesmekanisme?

Forfatter Knud Romer, forsker Anja C. Andersen og forfatter Carsten Jensen gør os klogere på, hvorfor vi er fascineret af fjerne galakser, udforskningen af fjerne destinationer, og hvordan danskernes mentale tilstand ser ud anno 2018.

Knud Romer er forfatter og har netop udgivet ’Kort over paradis’. Han har desuden arbejdet i reklamebranchen og medvirket i Lars Von Triers film ’Idioterne’ (1998).

Anja C. Andersen er forsker i astronomi og astrofysik ved København Universitet. Hun har modtaget Rosenkjærprisen, Dansk Magisterforeningens forskningspris, Mathildeprisen og H.C. Ørsted Medaljen. Desuden har hun udgivet en række videnskabelige bøger.

Carsten Jensen er forfatter, journalist og adjungeret professor i kulturanalyse ved Syddansk Universitet. Han har skrevet en lang række essays og romaner. Desuden har han vundet Olof Palmeprisen og Søren Gyldendal Prisen.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.