Med mig selv i mine egne arme

Hvorfor går vi ud fra, at det vigtigste i en kvindes liv er at blive mor?

Med mig selv i mine egne arme
Jan
5
5. januar 2019 20:00
2. februar 2019 22:00
Revolver på Republique

Christina Hagen har skrevet en helt ny tekst om det svære valg mellem moderskab og frihed. Et opgør med tabuer, kønsroller og fordomme og den almindelige feelgood forståelse af, hvad moderskab er: “…man kunne også få et barn? Ej, shit. Lidt uhyggeligt alligevel. Det tror jeg altså ikke, jeg kunne tænke mig. Men jo, jeg skal føde en baby. En lille slimet badebold, der vil arve min tæveagtige overfladiskhed og min dårlige begavelse…”

Med teksten spidder forfatter Hagen de fordomme og gængse forståelser, som i moderne tid fortsat er pålagt kvinder, når det kommer til moderrollen: “Nøjagtigt som for 200 år siden holder vi fast i, at man som kvinde skalblive mor. Selv i miljøer, hvor man tænker nyt om kønsroller og identitet, er moderskabet forbundet med noget helligt og selvfølgeligt, og jeg synes stadig, at man ser på kvinden uden børn som defekt,” fortæller Hagen.

Forestillingen er skrevet direkte til skuespiller Ida Cæcilie Rasmussen, som står på scenen sammen med 20 elever fra Scenekunst på Københavns Akademi for Musik, Dans og Teater, placeret midt imellem konserves og bleer i en scenografi taget direkte ud af et supermarked.

Christina Hagen insisterer på retten til at dyrke det grimme, uretoucherede og infantile og er især kendt for sine værker Boyfrind, Jungle, White Girl og White Girl 2.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse