GINMAN/BLACHMAN/DAHL

”Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl viste, hvad sublim triokunst er for en størrelse.” – Berlingske (6/6)

GINMAN/BLACHMAN/DAHL
Jan
25
25. januar 2019
20:00 - 22:00
Bremen Teater

En af landets fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio med Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl, der modtog 6/6 stjerner i Berlingske for deres seneste koncert under Copenhagen Jazz Festival, kommer til Bremen Teater den 25. januar med en af deres sjældne koncerter.

”Vores trio GinmanBlachmanDahl har de sidste 20 år haft en særlig plads i dansk jazz. Kun sjældent har vi ladet høre fra os grundet kombinationen af tre uhørt store egoer, som har travlt med at agere i andre sammenhænge. På trods af det må man sige, at vores trio nok i sit DNA er den stærkeste i Danmark nogensinde grundet sin klang, swing, interaktion, tradition, harmoni, melodik og kontrapunkt. Vi har nu valgt at tage denne gave alvorligt og ta’ et ansvar, som medfører en koncertrække samt nye indspilninger. GinmanBlachmanDahl kommer for at indtage sin helt originale plads i en lang stolt jazz trio tradition.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse