Lysfestival, ferniseringer, folkefest og meget mere

Lysfestival, ferniseringer, folkefest og meget mere

Foto af Ahmad DiriniUnsplash

Feb
16
16. februar 2019
14:00 - 21:00
Blågårds Plads, Nørrebro

Den historiske Blågårds Plads danner rammen om en fantastisk lysfest i vintermørket.

Vi fejrer åbningen af lysinstallationen 'SPOR' af Karoline H. Larsen, bevæger os igennem 'SKYEN' på pladsen af Jacob Remin og inviterer børnefamilierne ind på biblioteket til en leg med hjemmelavede lysbilleder med kunstnerduoen Eye-Eye - se her: Lav selv lysbilleder for børn (gratis)

Festlighederne bliver bundet sammen i et udendørs suppekøkken med gratis varm suppe fra Foodsharing Copenhagen i samarbejde med Kapelvej 44, bålgryder, bæredygtige øl fra BRØL og et farverigt dj-set af Anthon Stacks fra den lokale Palmspree og 'World News' på Heartbeats Radio.

Blågårdskvarteret har til alle tider været et mangfoldigt tilflytterkvarter. Beboere og gæster i området kommer fra alle verdenshjørner og bevæger sig over Blågårds Plads og igennem passagerne på kryds og tværs.

Alt er gratis, og programmet opdateres.

Ud over festivallen på pladsen er der lystæpper over Blågårdsgade, skygger i Circus of Dark Light med Vandmand Ink og åbning af Kommunal Kunst og Tekniks første gruppeudstilling ever: Kommunal Udstilling nr. 1 af KKT (ferniseringen).

Stor tak til lokale kræfter, Nørrebro Lokaludvalg, Områdefornyelsen Indre Nørrebro, Kulturhuset Støberiet, Blågårdgade Handelsforening, ÅF lighting, FSB og Copenhagen Light Festival for at muliggøre arrangementet.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse