Dodie

Support: Orla Gartland


Detaljer

Fremadstormende YouTube-stjerne med en fængslende stemme

Det unge, britiske Youtube-fænomen Dodie har på få år slået sig fast som mere end ”bare” en vlogger. Dodie har postet både piano og ukulele covers på sin Youtube-kanal, men det var hendes sange, der virkelig fangede følgernes opmærksomhed.

Hendes rolige og fængslende stemme hiver dig ind i et svævende, musikalsk univers, du ikke har lyst til at forlade igen. Alene sangen ”She” har over 4,7 millioner visninger i skrivende stund. Siden hun var 16, har hun opbygget sig en kæmpe fanskare på Youtube.

Det har resulteret i to ep’er, Intertwined (2016) og You (2017), som begge har opnået kommerciel succes i både USA, Australien og Storbritannien, med den seneste ep på en top-10 plads i hjemlandet.