Åbent hus på Gamle Scene

Kom med bag facaden

Åbent hus på Gamle Scene

Foto af Tanner RossUnsplash

Feb
23
23. februar 2019
10:00 - 14:00
Gamle Scene, Kgl. Teater

Har du undret dig over, hvad der egentlig foregår bag scenerne og før forestillingerne på Det Kongelige Teaters Gamle Scene? Lørdag den 23. februar skræller vi huden af Det Kongelige Teaters ældste hus og giver alle interesserede et unikt indblik i hverdagen på Gamle Scene.

Der vil være fire forskellige ruter, man kan udforske, som giver jer mulighed for at komme rundt i teatrets hemmelige gange og støvede kroge eller ned under teatrets store scene. Ruterne tager jer forbi sceneteknikere, maskører, rekvisitører, skræddere, administration og de mange andre, som får teatrets store hjul til at dreje rundt.

Der vil være mulighed for at se ballettens børn og voksne træne sammen med Balletmester Nikolaj Hübbe eller man kan få en forsmag på Den Kongelige Ballets næste store forestilling, nemlig eventyret om Askepot. Gør kort ophold og se balletdanserne forberede deres tåspidssko eller modisten lægge sidste hånd på en hat.

Der er gratis adgang fra kl. 10:00 – 14:00 og man kan vælge at tage alle fire ruter eller blot én enkelt – det bestemmer I helt selv. Hver rute tager ca. 30-40 min. at gå. Det er desværre ikke muligt at forhånds reservere plads til ruterne, og der kan opstå noget kø, men vi vil selvfølgelig arbejde på at alle får mulighed for at komme ind i løbet af dagen.

Bemærk, at ruterne ikke er for gangbesværede, da der vil forekomme en del trapper.

Hvis sulten eller tørsten skulle melde sig, vil Meyers sørge for forplejning på tre af ruterne eller i Café August B i stueetagen.

Ruterne er:
Kostume og maskør, orange rute - Start ved Gamle Scenes hovedindgang
Ballet, grøn rute - Start ved Tordenskjoldsgade 10 (A-salens indgang)
Sceneteknik, gul rute - Start ved Gamle Scenes hovedindgang
Balletskolen, rød rute - Start ved Harald Landers Gade 7

Tag hele familien under armen og gå på opdagelse på vores fantastiske arbejdsplads.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.