Danish Coffee Festival

Kaffe, Kaffe, Kaffe

Danish Coffee Festival

Foto af Drew CoffmanUnsplash

Mar
1
1. marts 2019 - 3. marts 2019
Hele dagen
Marketenderiet, Valby

Alt det kaffe du kan drikke
Glæd dig til at møde udstillere fra både cafeer og detailhandelen der vil servere masser af fantastisk kaffe. Når du har indløst din billet, vil du blive budt på alt det kaffe du kan drikke, fra nogle af de alle bedste caféer i Danmark, serveret af Danmarks dygtigste baristaer.

Åbningstider
Fredag d. 1 marts 2019 - kl. 14-21*

Lørdag d. 2 marts 2019 - kl. 10-21*

Søndag d. 3 marts 2019 - kl. 10-19*

Efter 18 vil der fredag og lørdag, være fredags- og lørdagsbar med latte art throwdown. Udstillerne vil ikke servere kaffe fra 18.

Lær af de bedste
Under kaffefestivalen, vil du have mulighed for at møde andre kaffeentusiaster, og høre foredrag fra bl.a. Morten Munchow, ejer af Coffeemind og top kafferister samt Ronny Billamon, tidligere deltager ved verdensmesterskabet, og vandekspert. Ligeledes kan du hos de forskellige udstillere møde baristaerne i øjenhøjde og måske lure dem et trick eller to af.

På scenen vil der under hele festivalen, være forskelligartede konkurrencer. Her finder vi Danmarksmestrene i Cup Tasters Championship, Brewers Cup samt Barista Championship. Til disse konkurrencer kan du forvente at se nyskabende kaffedrikke, skarp brygget kaffe, smagsfærdigheder i verdensklasse, og ikke mindst topnørdet kaffebrygning.

Spis ikke hjemmefra
Ligesom sidste år, vil 108 - The Corner have en pop-up café i Marketenderiet. De overtager baren og serverer deres morgenmad og deres frokostretter, -måske kan du endda købe deres verdensberømte og yderst Instagramvenlige pastries. Om aftenen vil baren i Marketenderiet blive omdannet til en fredags- og lørdagsbar, hvor det vil være rig mulighed for netværke med de deltagende og andre udstillere, samt købe drikkevarer i The Corner.

Udstillere
Udstillerne vil løbende blive afsløret på SCA Denmarks facebook.

I år har vi et rigtig stærkt lineup, og du kan forvente toppen af dansk Specialitetskaffe deltager, samt en masse af Danmarks mest populære risterier.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse