Lydmor

Elektronisk lydunivers

Lydmor
Mar
1
1. marts 2019
20:00 - 23:30
Hotel Cecil

Lydmors musikalske univers er et detaljerigt univers af følelser og indtryk som det er svært ikke at fortabe sig i. Ledet af den klare stemme, som har henledt anmelderes tanker på Bjørk såvel som Kate Bush, finder Jenny Rossander altid sin egen platform. I spændingsfeltet imellem skrøbeligt og stærkt. Kaos og Orden. Mørke og Lys. På scenen virker hun som en ukontrolleret orkan af energi, som hvirvler rundt, ikke bare på scenen, men i hele det rum, hun spiller i.

Bare i 2018 har Lydmor spillet koncerter på alt fra Northside Festivalen i Århus til Sankt Petersborg i Rusland, Bangkok i Thailand og Shanghai i Kina, og har koncerter over hele Europa på programmet.

Udover den tætpakkede tourplan, har Lydmor også haft travlt i studiet, hvor hun har arbejdet med sit nye og tredje album, ‘I Told You I’d Tell Them Our Story’, der netop er udkommet. Albummet er inspireret af den kinesiske metropol, Shanghai, hvor Lydmor boede for knap to år siden. Her lod hun sig inspirere af den kinesiske storbys puls og et nyt kunstnerisk udtryk kom til live. Et udtryk som man ikke blot har kunnet føle i nye singler som ‘三 Killing Time’, ‘Claudia’ og ’Money Towers’, men som også er kommet til udtryk i sangerindens spektakulære liveshows. Med mønstre og fluorescerende farver malet på kroppen, eksplosive beats og en både intim og højenergisk tilstedeværelse, forener Lydmor sin moderne electropop med den futuristiske intensitet, hun mødte i Shanghai.

Lydmor, der udgav debuten, ‘A Pile Of Empty Tapes’, i 2012, og opfølgeren, ‘Y’, i 2015, har modtaget roser fra en række danske og internationale medier. Især hendes liveoptrædener har fået stor opmærksomhed. Lydmor formår nemlig at forme sit liveshow til en unik oplevelse for publikum, hvadenten koncerten foregår på et intimt spillested i København, på en pulserende natklub i São Paulo eller en stor international festival.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse