Aksglæde

Bag kunstnernavnet Aksglæde gemmer sig Jacob Aksglæde, der i år har taget et nyt og friskt band med på landevejen, hvor de har imponeret over sommeren – til marts giver de koncert i Hotel Cecils intime rammer.

Aksglæde
Mar
9
9. marts 2019
19:00 - 23:00
Hotel Cecil

Publikum kan forvente sig en koncert med kvalitetspop indrammet af Aksglædes ærlige og reflekterende tekstunivers, hvor man kan høre inspiration fra forbilleder som både C.V. Jørgensen, Thomas Helmig og Marie Key.

Gennem sommeren 2018 har Aksglæde for alvor cementeret, at han hører til i den stærkeste liga for dansksproget musik. Singlen ‘PromilleRomantikken’, der røg direkte ind på DRs radiokanaler, varsler en ny periode for den unge historiefortæller, der forventes at præsentere mere nyt materiale meget snart.

Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs ‘Lille Taarbæktøs’ og ‘Fantomfølelser’. Førstnævnte er netop blevet optaget i Sangbogen, mens ‘Fantomfølelser’ for alvor satte Aksglæde på danmarkskortet som sangskriver og gjorde ham til en af P6 Beats mest elskede artister.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse