Bauhaus: #ITSALLDESIGN

Bauhaus: #ITSALLDESIGN
Mar
14
14. marts 2019 - 1. december 2019
Hele dagen
Designmuseum Denmark, Bredgade

Designmuseum Danmark deltager i den internationale fejring af 100-året for Bauhaus med en stor forskningsbaseret udstilling 'Bauhaus – #itsalldesign' udviklet af Vitra Designmuseum og Bundeskunsthalle Bonn. Udstillingen behandler for første gang alle aspekter af skolens aktiviteter og betydninger og beskriver, hvordan vor tids design og designere viderefører Bauhaus-arven. Udstillingen viser, hvorfor design som forandringsmetode udviklet på Bauhaus, stadig kan skabe den bedst mulige verden.

Målet med design er at skabe radikal forbedring af menneskers liv, og det kan det stadig. På Designmuseum Danmark formidler vi designs potentiale, før, nu og i fremtiden. Tidens store modeord er disruption. Alle studerer, hvad der vil og kan skabe total forandring i dag. Design blev i det 20. århundrede et nyt fænomen, som skabte disruption.


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse