Bauhaus: #ITSALLDESIGN

Bauhaus: #ITSALLDESIGN
Mar
14
14. marts 2019 - 1. december 2019
Hele dagen
Designmuseum Denmark, Bredgade

Designmuseum Danmark deltager i den internationale fejring af 100-året for Bauhaus med en stor forskningsbaseret udstilling 'Bauhaus – #itsalldesign' udviklet af Vitra Designmuseum og Bundeskunsthalle Bonn. Udstillingen behandler for første gang alle aspekter af skolens aktiviteter og betydninger og beskriver, hvordan vor tids design og designere viderefører Bauhaus-arven. Udstillingen viser, hvorfor design som forandringsmetode udviklet på Bauhaus, stadig kan skabe den bedst mulige verden.

Målet med design er at skabe radikal forbedring af menneskers liv, og det kan det stadig. På Designmuseum Danmark formidler vi designs potentiale, før, nu og i fremtiden. Tidens store modeord er disruption. Alle studerer, hvad der vil og kan skabe total forandring i dag. Design blev i det 20. århundrede et nyt fænomen, som skabte disruption.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.