Science & Film

Science & Film

Foto af Louis ReedUnsplash

Mar
25
25. marts 2019
10:00 - 17:00
Charlottenborg

The conference kicks off with a day dedicated to science and cinema, and to the creative exchange between the two. With continued support from the Lundbeck Foundation, CPH:DOX returns with its popular CPH:SCIENCE programme to celebrate the value of science in society in the “Age of Misinformation” with increasingly curious definitions of what constitutes fact.
Curated by Greg Boustead of Science Sandbox, we will hear from the most celebrated independent artists, directors, producers, and academics in the world, when we unpack and explore new approaches to science storytelling.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.