Searching for Eva

En del af CPH:DOX

Searching for Eva
Mar
26
26. marts 2019
20:00 - 22:00
Bremen Teater

Punket og performativ film om en outsider-diva i internettets tidsalder. 25-årige Eva bor i Berlin og former sit liv, mens hun lever det. Mød filmens instruktør og producer samt Eva Collé selv til premieren den 26. marts på Bremen Teater.

Poet, sexarbejder, model, feminist, biseksuel og misbruger. Mød Eva – en ung kvinde, der udlever alle sine indre modsætninger. “Jeg har dedikeret mit liv til at vise verden, at man kan være hvem som helst man vil”, som hun selv siger. Og som sagt, så gjort! Med Berlin som sit selvvalgte hjem flakker hun omkring i byen som hovedrollen i sit livs film, mens hun ser sig selv både indefra og udefra. “Searching Eva” er en punket og performativ dokumentar om moderne identitet i internettets tidsalder. Og en feministisk fuckfinger til enhver forventning
om, at identitet er en fast størrelse.

Øvrige visninger:
Cinemateket, torsdag den 28. marts kl. 20:45
Empire, lørdag 30. marts kl. 22:00


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.