Searching for Eva

En del af CPH:DOX

Searching for Eva
Mar
26
26. marts 2019
20:00 - 22:00
Bremen Teater

Punket og performativ film om en outsider-diva i internettets tidsalder. 25-årige Eva bor i Berlin og former sit liv, mens hun lever det. Mød filmens instruktør og producer samt Eva Collé selv til premieren den 26. marts på Bremen Teater.

Poet, sexarbejder, model, feminist, biseksuel og misbruger. Mød Eva – en ung kvinde, der udlever alle sine indre modsætninger. “Jeg har dedikeret mit liv til at vise verden, at man kan være hvem som helst man vil”, som hun selv siger. Og som sagt, så gjort! Med Berlin som sit selvvalgte hjem flakker hun omkring i byen som hovedrollen i sit livs film, mens hun ser sig selv både indefra og udefra. “Searching Eva” er en punket og performativ dokumentar om moderne identitet i internettets tidsalder. Og en feministisk fuckfinger til enhver forventning
om, at identitet er en fast størrelse.

Øvrige visninger:
Cinemateket, torsdag den 28. marts kl. 20:45
Empire, lørdag 30. marts kl. 22:00


+

Dette er et preview af din invitation
For at sende invitationen til gæster og samle svar, skal du være logget på.

Log ind

Velkommen tilbage, du har været savnet

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Din bruger er nu oprettet. Du har fået tilsendt en e-mail med et link du skal trykke på, for at bekræfte din brugeroprettelse