Kira and the Kindred Spirits

Kira and the Kindred Spirits

Foto af Josh SorensonUnsplash

Mar
27
27. marts 2019
19:00 - 23:00
Vega

Kira and the Kindred Spirits spiller deres første fulde koncert i 12 år

I efteråret blev guitarist Rune Kjeldsen tildelt De ærefulde Gudman Prisen og til denne lejlighed blev Kira and the Kindred Spirits samlet for første gang i 11 år. De optrådte med fem sange som afslutning på aftenen - men de fem numre var slet ikke nok, bandet havde fået smag for mere.

Kira Skovudtaler følgende: “Jeg var i tvivl om hvorvidt det ville være mærkeligt at spille musikken igen. Der er sket så meget i mit liv, både privat og musikalsk siden sidst, at jeg frygtede at jeg ville føle mig som en pastiche på mig selv. Men sådan var det ikke. Det var faktisk som om vi lige havde været der i går. Så nu får i en fuld koncert. Uden anden grund, end at vi har lyst.”

Bandet var kendt som et af de stærkeste live bands i Danmark i deres tid og høstede adskillige roser både herhjemme og i udlandet for deres energiske og ekspressive koncerter.

Bandets oprindelige bassist Orson Wajih forlod bandet tilbage i 2006 og blev efterfølgende erstattet af Nicolai Munch-Hansen. Nicolai er desværre ikke er blandt os længere, og derfor vil det være Jacob Haubjerg, der styrer bassen til koncerten i Store VEGA.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.