Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival

Foto af Lance AndersonUnsplash

Apr
4
4. april 2019 - 14. april 2019
Hele dagen
København

Danmarks første og største arkitekturfestival åbner sin sjette festival med et spækket program, der igen i år viser spændvidden i feltet og et højt ambitionsniveau.

Temaet i år er Skiftende Idealer: 1919 – 2019 – 2119, som udforskes og udfoldes gennem 200 arkitektur-arrangementer i København, Aarhus og Odense fordelt på film- og debatvisninger, udstillinger, guidede ture, workshops, konferencer, talks, åbent hus, mm.

Oplev bl.a. de 12 finalister samt vinderen af festivalens landsdækkende filmkonkurrence ’Almene Hjem’, oplev udstillingen Housing the Human og de tilhørende forelæsninger og paneldebatter, hvor fem unge internationale arkitekter, designere og kunstnere laver fremtidsforskning i prototypeformat og debatterer med internationale og lokale eksperter, kom til international premiere på Nikolaus Geyrhalter’s skræmmende øko-dokumentar Earth eller Danmarkspremieren på festivalens åbningsfilm om et futuristiske byplanlægningsprojekt fra 1960erne i Minnesota, The Experimental City. Filmen taler meget godt ind i festivalens tema om skiftende idealer med sine fremtidsvisioner for det gode liv i 60erne. Eller se en af de 80 andre film, festivalen viser i løbet af april. Der er også Åbent hus på flere tegnestuer igen i år, ligesom den årlige Bygningspræmiering i København igen i år afholdes under festivalen med tilhørende debatter og guidede ture – og publikumsafstemning om årets bedste byggeri. Få fingrene i festivalens publikation med manifester fra arkitekturens aktører om arkitekturens rolle anno 2019 og vær med i de tilhørende debatter og udstilling. Deltag i forelæsninger og debatter med nogle af de skarpeste nationale og internationale hoveder, herunder festivalens særlige gæst, den mexicanske stjernearkitekt Tatiana Bilbao, der også udstiller på Louisiana i efteråret og meget meget mere.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.