DAVID44 i Lille VEGA

Den elektroniske popsnedker sætter festen og eftertænksomheden i gang

DAVID44 i Lille VEGA
Apr
11
11. april 2019
21:00 - 23:30
Lille VEGA , Vesterbro

DAVID44 rundede 2018 af med house-inspireret electropop på singlen ”Truth”, der fik udlandet til at sammenligne den islandskfødte musiker med anerkendte verdensnavne. ”Think of the massive number 1 from Calvin Harris and Sam Smith, ’Promises’ (…) but with an icy Nordic air breathed into it” skrev pop-mediet, Scandipop.

Der er noget over DAVID44s elektroniske popmusik, som sætter følelser i gang – stemninger af både euforisk nattefest og samtidig en sindstilstand af total ro. To modpoler, der uundgåeligt mødes, når ens ophav er en isoleret klippeø i Atlanterhavet, og det man kalder ”hjem” er den larmende storby.

David Olafsson fortæller: ”Jeg er født i Island, men vokset op i Københavns gader og stræder, hvor jeg også bor. Det bliver ikke mere kontrært. Men jeg kan have brug for begge ting, og det er i dette spændingsfelt, at det bliver interessant, og her min musik opstår.”

Tilbage i 2017 imponerede DAVID44 som en af VEGA’s Udvalgte, og den 11. april er han igen tilbage i huset, når han gæster Ideal Bar. DAVID44’s debutalbum Truth udkommer 15. marts.


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.