48 Timer - Nørrebro

En kulturfestival

48 Timer - Nørrebro
Apr
26
26. april 2019 - 28. april 2019
Hele dagen
Nørrebro

48TIMER Festival er en kulturfestival på Nørrebro i sidste weekend af april. Sammen med besøgende fra hele København fejrer vi alt det særlige ved vores bydel og hylder i to hele døgn alt det personlige, nørdede og skæve, vi finder på Nørrebro. Festivalens indhold er skabt af lokale aktører bestående af foreninger, organisationer, kunstnere, erhvervsdrivende, beboere og andre ildsjæle. Indslagene og de mange events er geografisk sporadisk fordelt over hele Nørrebro, samlet og synliggjort af et koordinerende festivalkontor.

48TIMER Festival så dagens lys i 2012 i samarbejde med 40 arrangører og op mod 6.000 besøgende. Festivalen har siden da kun vokset sig større, og sidste år bestod programmet af over 100 unikke kulturarrangementer med over 10.000 glade festivalgæster.

I år finder festivalen sted i weekenden fra den 26.-28. april, og vi glæder os til præsentere jer for alt fra musik, kunst, talks, performances og madoplevelser over to hæsblæsende døgn. Fælles for arrangementerne er, at de præsenterer et aspekt af Nørrebros kultur, som ikke er til offentligt skue hver dag. Vi tør godt love, at der er noget for enhver smag!

48TIMER Festival skabes af kulturhusene Verdenskulturcentret, Blågården, Osramhuset og Nørrebrohallen og arrangørgruppen KulturSkaberne i samarbejde med lokale aktører og frivillige. Til alle vores samarbejdspartnere, sponsorer, aktører og frivillige skal lyde et kæmpe TAK! I er med til at gøre Nørrebros egen kulturfestival til noget helt specielt, og det er jer, der gør Nørrebro til så fed en bydel!

 

Vi glæder os enormt til at vise og hylde Nørrebro sammen med jer!


+

Sådan...

Du skal nu oprette en profil for at kunne sende invitationer, samle svar og lade dine gæster skrive kommentarer.

Log ind

Tilføj til favoritter
Du skal oprette en profil for at kunne tilføje en begivenhed til dine favoritter.

Opret bruger

Brugere kan invitere venner og skræddersy Stuff.Allerede bruger af Stuff? Log ind her.

Check din indbakke

Så er der blot tilbage at klikke på linket i den mail, vi netop har sendt til dig.